Engineering

Complexe berekeningen, ingewikkelde constructietekeningen of een lastige, moderne vormgeving? Alcomtek gaat geen uitdaging uit de weg. Door onze jarenlange ervaring in engineering en het vakmanschap van onze medewerkers kunnen wij elk bouwkundig project realiseren.

ONTWERPT EN BEREKENT CONSTRUCTIES

We ontwerpen en berekenen complete staal- en betonconstructies. Onze opdrachtgevers komen vooral uit de utiliteitsbouw, industriebouw en tuinbouw, maar ook daarbuiten wordt onze hulp ingeschakeld.


Gerealiseerde projecten

We zijn trots op elk project dat we met Alcomtek realiseren. Trots dat het ons gelukt is iets gaafs te tekenen en te berekenen en trots op het vakmanschap dat we als team telkens weer leveren. Bekijk hier onze projecten.


Afspraak maken voor beton- of staalconstructie?

Dankzij onze jarenlange ervaring en opgedane kennis durven wij te zeggen dat we verstand hebben van ons vak. Heb je een mooi bouwkundig project voor ons, ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen of heb je vragen wat betreft engineering en/of tekenwerk? Vul dan het contactformulier in, zodat we zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen!

STUUR ONS EEN BERICHT