Over Alcomtek

Over Alcomtek

Historie

1996
Opgericht door Jan Alderliesten
1997
Eerste werknemer in dienst
1998
Verhuizing naar Zwarte Zee, Maassluis
2005
Verhuizing naar Elektraweg, Maassluis
2019
6 werknemers in dienst


Gestart als eenmanszaak en uitgegroeid tot een bedrijf met 8 medewerkers, dat is Alcomtek na 25 jaar. Wij bieden een totaalpakket op het gebied van staal- en betonconstructies. We ontwerpen, berekenen en tekenen en gaan voor niets minder dan 100% kwaliteit. De moderne architectuur van tegenwoordig wordt steeds ingewikkelder en blijft ons telkens weer verrassen. Maar ook hier weten we de projecten succesvol te voltooien en niets is te gek voor ons team van echte vakmensen.

We zijn trots op de projecten die we realiseren en blij met de mooie klanten waarvoor we dagelijks uiteenlopende werkzaamheden uitvoeren. Onze kracht is onze persoonlijke en praktische aanpak en we ontzorgen de klant zoveel mogelijk tijdens het realiseren van een project. Daarnaast vinden we heldere en eerlijke communicatie naar klanten en partners toe ontzettend belangrijk. We winden er geen doekjes om, zijn recht voor zijn raap en transparant in alles wat we doen. Dat is ook de reden dat we in de afgelopen jaren een groot bestand van vaste klanten hebben opgebouwd die ons voor elk engineeringsproject opnieuw inschakelen.

Ons team is hecht en we werken nauw samen. Of het nu om een klein of groot project gaat, alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten en we zetten ons altijd voor de volle 100% in. Binnen Alcomtek zorgen de korte lijnen ervoor dat we snel kunnen schakelen en flexibel te werk kunnen gaan. Je staat direct in contact met de persoon die je nodig hebt en we zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt. Heb je nu al een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.