Tekenwerk

Het maken van een goede constructieve tekening is bepalend voor de kwaliteit van een gebouw. Het gebouw valt of staat er letterlijk door. Elke constructietekening is weer een uitdaging waar onze vakbekwame tekenaars graag mee aan de slag gaan. We maken digitale tekeningen door middel van 3D modellen, zodat we een zo realistisch mogelijk beeld van het toekomstige gebouw schetsen.

TEKENT PLAN- EN WERKPLAATS TEKENINGEN

We maken gedetailleerde bouwtekeningen voor staal- en betonconstructies voor uiteenlopende gebouwen, zoals kassen, kantoorgebouwen en grote industriële projecten.


Gerealiseerde projecten

We zijn trots op elk project dat we met Alcomtek realiseren. Trots dat het ons gelukt is iets gaafs te tekenen en te berekenen en trots op het vakmanschap dat we als team telkens weer leveren. Bekijk hier onze projecten.


Afspraak maken voor beton- of staalconstructie?

Dankzij onze jarenlange ervaring en opgedane kennis durven wij te zeggen dat we verstand hebben van ons vak. Heb je een mooi bouwkundig project voor ons, ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen of heb je vragen wat betreft engineering en/of tekenwerk? Vul dan het contactformulier in, zodat we zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen!

STUUR ONS EEN BERICHT